marți, 27 aprilie 2010

Cu flori in par si nimic in picioare




Miros de biscuiti, accent trandafiriu si mana tremuranda. Te-mbie parca la un dezmierd al simturilor si o clatire a ochilor. Iti cutremuri fiinta si gasesti firimituri din tine, in ceea ce iti e Vis.
Purta turcuoazul cel mult iubit amestecat parca printre bulinele acelea galbene. ah, si ce miros, de miozot, parca tot de la albastrul acela vine. o fi miros de mare din turcoazul bulelor sale? era timida si parca voia sa prinda o bulina, sa-i fure galbenul si sa ii dea un verde intens, ca niste ochi ai ei. in ochii ei iti vezi viata intreaga, ti-e drag sa te oglindesti in ei. ii spui ca sunt frumosi. iar ei? ei te iubesc.
Timiditate. suflu cald. veneau din el. purta si el. dungile acelea. erau albastrii. sau poate putin gri. oricum, iti puteai clati privirea printre ele, cu gandul de a nu mai scapa niciodata, cu gandul de a pastra intotdeauna perfectiunea liniilor acelea, perfectiune regasita doar in acel pluover, al acelui el.
Copii ce'si gasesc sensurile in cadenta numelui celuilalt. dorinte implinite. pofte de acadici stapanite in doi. miros de primavara in parul ei

'sta parca desculta si trandafirie, mirosind ca poza aceea din copilarie'

Ivona

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu